NL
Studenten en starters

Zoek jij een (bij)baan of stage passend bij je opleiding?

Aanbod vacatures

Werkgevers

Slimme ondersteuning nodig in het bedrijf? Deze top studenten en starters stellen hun kennis graag beschikbaar.

Aanbod talenten

De diensten van VersTalent

Nieuwsgierig naar wat VersTalent voor uw bedrijf kan betekenen?

De diensten van VersTalent

Nieuwste vacatures
inHoekse Waard

De werkgebieden van VersTalent:

Commercieel

Het werkgebied Commercieel omvat o.a. Marketing, Communicatie, Sales. Dit doen we voor alle branches. Van Energie tot FMCG en van Retail tot Zakelijke dienstverlening. Voorbeelden zijn onder meer telesales, social media, (marketing)communicatie, PR, website inrichting en onderhoud en het opstellen van nieuwsbrieven.

Financieel/Administratief

Het werkgebied Financieel/Administratief richt zich op financieel, boekhoudkundige en administratieve functies. Dit doen we niet alleen in de sector financiele dienstverlening, maar juist ook daarbuiten. We hebben ervaring met rollen als financieel administratief medewerkers, assistent accountants, assistant controllers en starters op investing vlak.

Juridisch

Binnen het Juridische werkgebied richt VersTalent zich op juridische ondersteuning. Er valt te denken aan ondersteuning voor advocatenkantoren en juridische afdelingen binnen het bedrijfsleven. In diverse rechtsgebieden zijn recent successen geboekt. VersTalent heeft ervaring met het assisteren bij het opzetten en inrichten van datarooms, bij ondersteuning van zelfstandige juristen en bij projectmatige activiteiten voor advocatenkantoren.

Overig

VersTalent heeft ook ervaring met het bemiddelen van (bij)banen en projecten buiten de bovengenoemde werkgebieden. Onder meer op IT en Linguistisch vlak. Wanneer u overige wensen heeft, geeft u dit dan zeker aan, wij denken graag met u mee in de te bewandelen weg.

 

Voor alle specialismen geldt dat we zowel tijdelijke als vaste en zowel parttime als fulltime functies en projecten kunnen bemiddelen. We gaan uit van uw behoefte ongeacht of dit voor enkele uren per week is of een langdurig fulltime project. VersTalent brengt u in contact met studenten en starters die in uw behoefte kunnen voorzien. U kunt een blik werpen op een selectie van de beschikbare talenten of u neem contact met ons op voor meer informatie via mail of 010-4115125.

Interessante kandidaten in uw mailbox ontvangen?
Aanmelden nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe interessante kandidaten van VersTalent? Schrijft u zich dan in voor de VersTalent nieuwsbrief.

Meld je aan
Contact

VersTalent BV Koenraad van Zwabenstraat 41 3077 WJ Rotterdam +31 (0)10 411 51 25 info@verstalent.nl

© Copyright 2019 VersTalent BV, All right reserved.
VersTalent BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close