NL
Studenten en starters

Zoek jij een (bij)baan of stage passend bij je opleiding?

Aanbod vacatures

Werkgevers

Slimme ondersteuning nodig in het bedrijf? Deze top studenten en starters stellen hun kennis graag beschikbaar.

Aanbod talenten

De diensten van VersTalent

Nieuwsgierig naar wat VersTalent voor uw bedrijf kan betekenen?

De diensten van VersTalent

Nieuwste vacatures
inHoekse Waard

Kandidaten

Welkom bij VersTalent! Jij bent hier aan het juiste adres voor een bijbaan tijdens je studie, werk gedurende een tussenjaar of een startersbaan na het afstuderen. We begrijpen als geen ander dat je tijdens het studentenleven op een gegeven moment je kennis in de praktijk wilt gaan brengen. Kortom je wordt wat serieuzer en begint een idee te krijgen van welke richting wel en niet bij jou past. Dat moet ook wel want anders gaan andere studenten er met de mooie banen vandoor en blijf jij met lege handen achter.

VersTalent helpt jou met het vinden van projecten, stages, bijbanen of startersbanen in de richting van jouw opleiding op HBO en WO niveau. Zo kun jij in een vroeg stadium je kennis al in de praktijk brengen en je zodoende onderscheiden van alle andere studenten met een gelijke opleiding, maar zonder die ervaring.

Kijk verder bij de werkgebieden van VersTalent: Commercieel, Financieel/Administratief en Juridisch of bekijk onze vacatures. Je kunt ook altijd een open sollicitatie sturen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Wil je interessante vacatures in je mailbox?
Aanmelden nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe interessante kandidaten van VersTalent? Schrijft u zich dan in voor de VersTalent nieuwsbrief.

Meld je aan
Contact

VersTalent BV Koenraad van Zwabenstraat 41 3077 WJ Rotterdam +31 (0)10 411 51 25 info@verstalent.nl

© Copyright 2019 VersTalent BV, All right reserved.
VersTalent BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close