NL
Studenten en starters

Zoek jij een (bij)baan of stage passend bij je opleiding?

Aanbod vacatures

Werkgevers

Slimme ondersteuning nodig in het bedrijf? Deze top studenten en starters stellen hun kennis graag beschikbaar.

Aanbod talenten

De diensten van VersTalent

Nieuwsgierig naar wat VersTalent voor uw bedrijf kan betekenen?

De diensten van VersTalent

Nieuwste vacatures
inHoekse Waard

VersTalent biedt verschillende vormen van dienstverlening aan. We luisteren graag naar uw wensen en denken mee daar waar mogelijk.

Uitzenden

Uitzenden is zeer flexibel en ideaal voor de invulling van tijdelijke functies. Daarnaast kunt u uitzenden ook goed gebruiken voor een situatie waarbij u op oproepbasis wilt werken. U bent absoluut in control en houdt de kosten in de hand. VersTalent zorgt voor het arbeidscontract en de complete salarisadministratie.

Werving en selectie

Voor de invulling van vaste posities kunt u kiezen voor een werving en selectie traject. Voor een vooraf vastgestelde fee selecteert VersTalent passende kandidaten die u rechtstreeks een eigen arbeidscontract kunt aanbieden.

Stage bemiddeling

Stagiairs kunnen een enorme aanwinst zijn voor uw bedrijf. Ze kunnen afhankelijk van de studierichting uiteenlopende onderzoeken voor het bedrijf verrichten of als junior medewerker op de afdeling meewerken. VersTalent werft voor u de juiste stagiairs die passen bij de bedrijfsbehoeften.

Payrolling

Als u zelf een medewerker geworven heeft, maar deze zelf niet wilt of kunt verlonen, dan kunt u kiezen voor onze payrolling services. VersTalent neemt de rol van werkgever op zich en verzorgt het arbeidscontract en de complete salarisadministratie.

Combinatie van bovenstaande mogelijkheden

Met name uitzenden en werving en selectie trajecten worden wel eens gecombineerd. U gaat van start met een korte uitzendperiode en wilt eerder dan de volledige uitzendperiode voorbij is de kandidaat een eigen contract aanbeiden. Natuurlijk bespreken wij dan met elkaar de meest passende mogelijkheden.

Wilt u extra informatie of een persoonlijke toelichting? Neem dan contact met ons op via mail of 010-4115125.
Interessante kandidaten in uw mailbox ontvangen?
Aanmelden nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe interessante kandidaten van VersTalent? Schrijft u zich dan in voor de VersTalent nieuwsbrief.

Meld je aan
Contact

VersTalent BV Koenraad van Zwabenstraat 41 3077 WJ Rotterdam +31 (0)10 411 51 25 info@verstalent.nl

© Copyright 2019 VersTalent BV, All right reserved.
VersTalent BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close